Kopen of Verkopen? Kom direct langs
bij een van onze kantoren

Nieuw design zilveren munten van Perth Mint bekend

01-09-2015, 15:53

De zilveren munten van Perth Mint zijn populair bij verzamelaars wereldwijd. Onlangs heeft het bedrijf, dat actief is in het vervaardigen van gouden, platina en zilveren munten, het design bekend gemaakt voor de nieuwe serie van zilveren munten.

De zilveren Kangaroo munt

De zilveren munt Kangaroo is met zijn 1 troy ounce de primeur van 2016 en zal vanaf ongeveer september in de verkoop gaan. De verwachting voor de zilveren Kangaroo munt lijkt goed. De zilveren Kangaroo munt wordt geslagen zonder een beperkte oplage en zal verkrijgbaar zijn tegen een concurrerende premium. De munt wordt misschien zelfs goedkoper dan overige zilveren munten van bijvoorbeeld de Philharmoniker uit Oostenrijk en de Silver Eagle uit Amerika.

Australische Kookaburra, Lunar en Koala en munten

Perth Mint kent reeds een aantal goed verkopende zilveren munten zoals de Kookaburra, de Lunar en de Koala. Dit jaar viert Perth Mint het 25 jarig bestaan van de Australische Kookaburra muntseries. De Kookaburra is een zilveren munten serie waarin in het design ijsvolgels (kookaburra’s) zijn opgenomen. Volgens de Lunar-jaartelling is het volgend jaar het jaar van de aap. De Lunar serie heeft voor 2016 dan ook de aap afgebeeld op de zilveren munten. Op de zilveren Koala munt wordt zoals altijd een Koala afgebeeld.

 

 

Actuele zilverkoers

Hieronder treft u actuele koersen van goud, zilver, platina en palladium. De koersen zijn actueel, in Euro en per kilo.

24 uur Zilver

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Prijs in euro per kilo

Uw zilver verkopen?

Laatste zilver nieuws berichten

© Copyright Zilverprijs.nl 2013 - Alle rechten voorbehouden

Links & Disclaimer

Zilverprijs.nl wordt door klanten gemiddeld met een 0,0 / 5,0 beoordeeld op basis van beoordelingen.